سفارش تبلیغ
صبا ویژن
خداوند، هرگاه بنده ای را دوست بدارد، او را از گناهانْ حفظ می کند و پاداشش را برابر چشمانش می نهد . [امام صادق علیه السلام]
 
شنبه 95 آبان 22 , ساعت 10:47 عصر

شرح خبر:

به گزارش خبرنگار اقتصاد بین الملل خبرگزاری فارس به نقل از اسپوتنیک، وزیر اقتصاد عربستان اعلام کرد دولت این کشور به دلیل کسری بودجه شدید ناشی از پایین ماندن قیمت نفت، میلیاردها دلار به بخش خصوصی و کارگران خارجیبدهکار است.

این مقام سعودی گفت: میزان دقیق این بدهی ها را به خاطر ندارم اما مجموع آنها میلیاردها دلار است و این وزارت خانه در تلاش است تا به صورت روزانه برخی از آنها را تسویه کند.

روز دوشنبه یکی از بخش‌های دولت عربستان زیر نظر جانشین ولی عهد این کشور، اعلام کرد دولت عربستان در تلاش است تا بدهی های خود را تا پایان سال جاری با طلب‌کاران تسویه کند.

این مسئله شرکت های بزرگ سعودی نظیر بن لادن و اوگر را که به دلیل عدم پرداخت معوقات خود از سوی دولت به شدت با مشکل کمبود نقدینگی در پرداخت حقوق کارگران خود مواجه هستند، تحت فشار قرار داده است.

بنا به گزارشات رسانه های سعودی، کاهش قیمت نفت به کاهش درآمد دولت سعودی و در نتیجه کاهش هزینه کرد دولت این کشور در پروژه های عمرانی منجر شده است.

در ماه دسامبر سال 2015، دولت عربستان از کسری بودجه 87 میلیارد دلاری خود خبر داد.


خبر تصادفی:
تولیدات داخلی در ایران روز به روز بیشتر شده و کیفیت آن نیز افزایش می یابد.توجه به این مورد کاملا ضروری است باید در ایران فرهنگ سازی شود تا مردم رو به خرید اجناس تولید داخل بیاورند تا چرخه اقتصادی تولیدات داخلی کشور پا به روند پیشرفت بگذارد.امروزه شاهد آن هستیم که بیش از گذشته به تولیدات داخلی توجه میشود و همایت های مناسبی از جانب دولت برای این محصولات و ادامه روند کاری آن ها میشود.خوشبختانه استقبال مردم از این تولیدات داخلی بسیار خوب بوده است و رفته رفته باید این روند خوب را نیز بهبود بخشید


شنبه 95 آبان 22 , ساعت 10:46 عصر

شرح خبر:

علی سرتیپی مدیرعامل دفتر پخش فیلمیران در گفت‌وگو با خبرنگار سینمایی خبرگزاری فارس گفت: فیلم سینمایی «یتیم خانه ایران» با استقبال دانشجویان مواجه شده و روند رو به افزایشی را در اقبال مخاطبین سینماها دارد.

وی ادامه داد: اکنون فروش فیلم از مرز 200 میلیون تومان گذشته و استقبال مخاطبان در از این فیلم در سینماها رو به افزایش است. در روز پنج شنبه سالن های کورش و آزادی سانس فوق العاده برای نمایش فیلم در نظر گرفتند.

سرتیپی درباره اکران فیلم در سینماهای شهرستان گفت: ظرف امروز و فردا فیلم در سالن های نمایش شهرستان اکران می شود. این فیلم در پنج شهر از جمله اصفهان، رشت، اهواز، سنندج و کرمانشاه به نمایش درمی آید و در شهرهای قم و مشهد فیلم به نمایش درآمده که با اقبال مواجه شده  بخشی از فروش فیلم به سینما هویزه مشهد اختصاص دارد و این فیلم در آن پردیس هم با استقبال مواجه شد.

فیلم سینمایی «یتیم‌خانه ایران» داستان این فیلم در سال 1295 تا 1300 می گذرد که احمدشاه قاجار مملکت را رها کرد و نیمی از مردم کشور بر اثر قحطی جان باختند.قحطی و خشکسالی عظیم ایران در سال‌های 1295 تا 1300 و در کوران جنگ اول جهانی و در زمان اشغال ایران به دست قوای بیگانه روس و انگلیس رخ داد. این قحطی که همراه با فقر و پیچارگی و در نهایت کاهش جمعیت در ایران همراه بود، در تعیین سرنوشت جامعه ایران به ویژه ظهور دیکتاتوری پهلوی نقش بسزایی دارد

در این فیلم بازیگرانی چون علی رام نورایی، جعفر دهقان، علی شادمان  و ... به ایفای نقش می پردازند


خبر تصادفی:
قطعا سیاست خارجی ایران در مباحثی از جمله هسته ای بسیار حساس است و دقت دارد تا تحریم های شدید اقتصادی را از روی کشور بردارد.تحریم هایی که ظالمانه بر علیه ایران اعمال شده و باعث شده ایران در از نظر اقتصادی با مشکلات زیادی مواجه شود که هر کدام از این مشکلات ضربه های زیادی به روند پیشرفت ایران زده است.دولت روحانی و جناب دکتر ضریف،وزیر امور خارجه ایران توافقاتی مفید برای برداشتن تحریم های اقتصادی انجام داده ایند که این توافقات در راستای برداشتن تحریم ها و به دست آوردن قدرت اقتصادی قبلی ایران است


شنبه 95 آبان 22 , ساعت 10:46 عصر

شرح خبر:

به گزارش گروه پارلمانی خبرگزاری فارس به نقل از خانه ملت، سیدحسن قاضی‌زاده‌هاشمی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی امروز (شنبه) در کمیسیون تلفیق در جریان بررسی مواد 19 و 20 لایحه برنامه ششم توسعه در خصوص تجمیع بیمه‌ها اظهار داشت: مسئله بیمه‌ها موضوعی نیست که در این زمان دچار حاشیه‌سازی‌ها شده باشد و بر این اساس 5 سال بررسی سیاست‌های کلی در مجمع تشخیص مصلحت نظام زمان برد و 7 ماه از سوی مقام معظم رهبری بررسی این سیاست به طول انجامید.

وی افزود: طبق سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری در بند 7 تفکیک وظایف تولیت، تأمین مالی و تدارک خدمات در حوزه سلامت با تحقق عدالت اجتماعی و هدف پاسخگویی بدین شرح خواهد بود تولیت نظام سلامت شامل سیاست‌گذاری‌های اجرایی، برنامه‌ریزی‌های راهبردی، ارزشیابی و نظارت توسط وزارت بهداشت انجام شود. همچنین مدیریت منابع سلامت که شامل بخش‌های درمان، آموزش، بهداشت و توانبخشی است باید از چه مسیرهایی انجام شود که شامل مدیریت منابع سلامت از طریق نظام بیمه با محوریت وزارت بهداشت است.

وی تأکید کرد: در حال حاضر وزارت بهداشت محور نیست و محور وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است و اینکه چه مشکلاتی در حال حاضر ایجاد شده است باید به مواردی از آنها اشاره کرد. قانون تجمیع بیمه ها در برنامه پنجم توسعه اجرا نشد؛ بارها در این زمینه جلساتی برگزار شد و در این جلسات حقوق کارگران و موضوعاتی مانند حق‌الناس مطرح گردید در حالی که تجمیع بیمه‌ها جزو قانون بود و این موضوع باید اجرا می‌شد.

هاشمی ادامه داد: اصلاح ساختار نظام سلامت در بند 43 سیاست‌های کلی برنامه ششم و سیاست‌های مقام معظم رهبری در چارچوب بند 7 مورد تأکید قرار گرفته است بنابراین برنامه ششم اولین برنامه‌ای است که پس از سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری تدوین می‌شود و باید رد پایی از این سیاست‌ها در برنامه ششم وجود داشته باشد بنابراین توجه به این موضوع می‌طلبد که محوریت وزارت بهداشت در منابع را به طور مشخص تعریف کنیم.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تأکید کرد: آن وزارتخانه‌ای که قرار است در مقابل نمایندگان مجلس پاسخگو باشد باید دارای منابع کافی نیز باشد. اگر پول و سرمایه کافی در اختیار وزارت بهداشت نباشد نمی‌تواند در مقابل مجلس و سوالات نمایندگان در حوزه سلامت پاسخگو باشد. متأسفانه وزارت بهداشت در شورای عالی بیمه سلامت یک رأی دارد و در مقابل 8 رأی قالب بر نظر وزارت بهداشت است.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر بیشترین رقم پرداختی در بیمه‌ها مربوط به تعیین جنسیت فرزند در سونوگرافی‌ها است، گفت: اما اگر این پول در اختیار وزارت بهداشت باشد شاید منابع را برای درمان بیماری‌هایی نظیر سرطان صرف و خرج کند بنابراین طبیعی است که رأی وزارت بهداشت در شورای عالی بیمه سلامت در مقابل 8 رأی موافق وزارت تعاون از اثرگذاری قابل قبولی برخوردار نیست بنابراین به نظر می رسد که تجمیع و مدیریت منابع سلامت از طریق خریداری با محوریت وزارت بهداشت به آن معنی است که آن وزارتخانه‌ای که سیاست‌گذار است باید نظارت کامل نیز بر منابع داشته باشد اما اگر نظارت نداشته باشد وضعیت فعلی به وجود خواهد آمد.

هاشمی با تأکید بر اینکه مسئولان نباید آدرس اشتباه به مردم بدهند، تصریح کرد: وزارت بهداشت به کارگر و اموال کارگران توجهی ندارد، ما به دنبال حفظ  و احقاق حقوق کارگران هستیم. اگر خلاف این موضوع را در بررسی‌ها به نتیجه رسیدید من را عزل کنید. در بیمه تأمین اجتماعی کارگر بابت درمان نه  بیست و هفتم پرداخت می کند که دو درصد آن برای سنوات بوده و هفت بیست و هفتم آن به درمان اختصاص می یابد؛ شما بررسی کنید که در طی یک سال گذشته چه میزان از این پول به بخش درمان اختصاص پیدا کرده است. تأمین اجتماعی روز اول اجرای طرح تحول سلامت تعهد کرد که هفت بیست و هفتم بیمه درمان کارگران را به اجرای طرح تحول سلامت اختصاص دهد و در این زمینه وزارت بهداشت را یاری کند که رقم این هفت بیست و هفتم معادل 12 هزار میلیارد تومان است اما تاکنون 350 میلیارد تومان اختصاص پیدا کرده است؛ گفته می‌شود این پول در صندوقی ریخته شود که کسی حق دخل و تصرف در آن را نداشته باشد.

وی با تأکید بر اینکه باید بررسی کرد مابقی این میزان کجا صرف شده است، افزود: وزارت بهداشت به بیمارستان‌ها و تجهیزات تأمین اجتماعی نظری ندارد و این موارد جزو اموال کارگران است این در حالی است که بیمه‌ها از بیمارستان‌های مرتبط با وزارت بهداشت 85 درصد خدمات را با نرخ دولتی خریداری می‌کنند اما 15 درصد خدمات را از بیمارستان‌های مرتبط با خود آن هم با نرخ تشخیصی خودتان خریداری می‌کنید.

هاشمی با اشاره به اینکه وزارت بهداشت 4 هزار میلیارد تومان از تأمین اجتماعی طلب دارد، تصریح کرد: کار بیمه حکم کردن به کسی است که خدمت را می فروشد، اگر در حال حاضر سونوگرافی‌ و رادیولوژی‌ها به مقدار زیادی انجام می‌شود به آن دلیل است که راهنمای بالینی به درستی انجام نمی‌شود بنابراین اگر وزارت بهداشت نتواند از طریق بیمه‌ها مدیریت منابع را به درستی انجام دهد هر چه مجلس منبع در اختیار وزارت بهداشت قرار دهد نمی‌توان اجرای طرح تحول را ادامه داد بنابراین باید منابع شفاف و مشخص باشد.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه آیا مشخص است که تأمین اجتماعی چه میزان درآمد داشته و این درآمد را صرف چه موضوعاتی کرده است، گفت: باید دید که حق بیمه کارگران کجا صرف شده است اگر حرفم در این خصوص خلاف است چه نگرانی از شفاف‌سازی‌ها وجود دارد؛ هر چند که موضوعی به اسم بیمه در ایران وجود ندارد، صنعت بیمه در درمان وجود ندارد، تنها یک صندوقی وجود دارد که اگر پولی در آن وجود داشت صرف هزینه‌های درمانی می‌شود و در غیر این صورت درمان و حوزه سلامت با مشکلات بسیاری روبروی می‌شود. در حال حاضر که از اجرای طرح تحول سلامت 3 سال می‌گذرد بیمه‌ها می‌گویند که پولی برای همکاری و همیاری در این زمینه ندارند زیرا به جای بیمه برای 5 میلیون نفر 11 میلیون نفر را بیمه کرده است.

وی با بیان اینکه عدم پرداخت معوقات پزشکان و داروسازان از سوی بیمه‌ها مشکلات بسیاری را برای آنها به وجود آورده است، گفت: اگر بناست وزارت بهداشت در مقابل مجلس پاسخگو باشد باید پول و منابع کافی را نیز در اختیار داشته باشد بنابراین انتظار می‌رود نمایندگان مجلس آینده حوزه سلامت کشور را در نظر بگیرند و برای رضای خدا و منافع ملت قانونی را تصویب کنند.

هاشمی با بیان اینکه 34 سال در عرصه پزشکی فعالیت داشتم، گفت: به آن اندازه تجربه دارم که امروز مصلحت یک کشور را مقدم بر مصلحت وزارتخانه خود بدانم، ای کاش در این جلسه دو وزیر بهداشت و تعاون در کنار هم حضور نداشتند و ای کاش مسائل آن طور که باید مطرح می شد اما در حال حاضر چیزی به عنوان وزارت رفاه و سازمان رفاه اجتماعی در کشور وجود ندارد که اگر بود این همه آسیب اجتماعی در کشور رشد پیدا نمی‌کرد.

وی با بیان اینکه این وزارت رفاه و تأمین اجتماعی حاضر کجا و سازمان رفاه اجتماعی چند سال گذشته کجا تصریح کرد: چرا در حال حاضر این همه مردم در رنج و عذاب هستند و آسیب‌های اجتماعی در همه حوزه‌ها در حال رشد و نمو است، چون سازمان رفاه اجتماعی در کشور وجود ندارد. در کجای دنیا بیمه‌ها اینچنین عمل می‌کنند؟ کدام کشور در دنیا سراغ دارید که رفاه اجتماعی را به چنین تشکیلاتی سپرده باشد.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه طی 10 سال گذشته بیمه‌ها از وزارت بهداشت جدا شد، افزود: در حال حاضر بیمه در اختیار دستگاهی قرار دارد که 50 درصد داروی کشور را تولید می کند و این دارو را برای افزایش سوددهی شرکت‌های تحت مجموعه خود به قیمت گرانتر در اختیار مردم قرار می‌دهد که نباید اینچنین باشد.

هاشمی با اشاره به اینکه یک بیمه پیدا کنید که شرکت دخانیات داشته باشد، تصریح کرد: نباید در بررسی مسئله به مشکلات جامعه سفسطه کرد. بیمه 10 میلیون نفر در کشور 10 هزار میلیارد تومان برای دولت هزینه داشت هر چند که این کار به دلیل آنکه افراد از قشر فقیر و پایین دست جامعه بودند ارزشمند بود اما پولش از کجا آمد؟ مگر سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی تأکید نکرده بود که دفترچه این افراد فقط برای استفاده در بیمارستان‌های دولتی است. نمی خواهم به برخی مسائل در این جلسه اشاره کنم اما مشخصاٌ باید موضوعاتی را مطرح کنم.

وی با اشاره به آماده سازی نامه‌ای از سوی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به واعظی دبیر کمیسیون فرهنگی اجتماعی مجمع تشخیص مصلحت نظام در خصوص تجمیع بیمه‌ها گفت: طی روزهای گذشته در مجلس دیده شد که این نامه دست به دست میان نمایندگان می‌چرخد؛ از رئیس مجمع تشخیص این مسئله را جویا شدم و ایشان تأکید کردند که دبیر کمیسیون فرهنگی مجمع حق اظهارنظر در این زمینه را نداشتند و این موضوع اصلاٌ در کمیسیون مطرح نشده است بنابراین در حضور مقام معظم رهبری ایشان تأکید کردند که در سیاست‌های ابلاغی به صراحت موارد را مطرح کردند هر چند که ایشان فرمایشات دیگری در خصوص بیمه‌ها داشتند که نمی‌توانم در این جلسه مطرح کنم اما باید گفت که این موضوع هیچ ارتباطی به مجمع ندارد چون سیاست‌ها از طرف مقام معظم رهبری ابلاغ شده است.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه نظام تأمین اجتماعی چند لایه به معنای سازمان تأمین اجتماعی فعلی نیست، تصریح کرد: مگر تأمین اجتماعی فقط برای قشر کارگر است؟ اگر منابع و مدیریت منابع در یک جا جمع نشود همیشه اختلاف نظر بین وزارت رفاه و وزارت بهداشت وجود دارد و برای حل مشکلات حوزه سلامت باید ورودی و خروجی منابع و هزینه‌کردها زیر نظر یک دستگاه باشد.


خبر تصادفی:
وضعیت بیکاری در ایران کاملا قابل بررسی و جای اعتراض و انتقاد زیادی دارد.بیکاری در ایران در سال های اخیر به اوج رسیده و تمامی کارشناسان بر این باورند که این حجم از بیکاری در ایران در چندین سال پیش بی سابقه بوده است.اعتراضات زیادی برای این مورد توسط جوانان و افراد بیکار کشور به دولت روحانی وارد شده.دانشجویان فارغ التحصیلی از دانشگاه های معتبر کشور چندین سال است که بیکار هستند و دولت باید فکری به حال این مورد بکند.ادامه چنین روندی قطعا در سال های آینده مشکلات خیلی بیشتری برای کشور و وضعیت بد اقتصادی ایجاد خواهد کرد


جمعه 95 آبان 21 , ساعت 6:11 عصر

شرح خبر:

مجتبی نظری وکیل تأمین اجتماعی در حاشیه بازدید از بیست و دومین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری‌ها در گفت‌وگو با خبرنگار قضایی خبرگزاری فارس، در خصوص حکم صادره برای سعید مرتضوی گفت: دادگاه حداقل‌ترین مجازات را براساس حکم صادره برای مرتضوی درنظر گرفته است.

وی با بیان اینکه باید رد مال انجام شود، گفت: باید یک میلیارد و 300 میلیون تومان پول به سازمان تأمین اجتماعی بازگردد و اگر این اتفاق بیفتد، ما حتی دیگر راضی به شلاق خوردن مرتضوی هم نیستیم.

نظری با بیان اینکه دادگاه تنها می‌خواسته یک محکومیت داده باشد، گفت:‌در این پرونده باید طبق قانون اختلاس و ارتشاع عمل شود.

وکیل تأمین اجتماعی ادامه داد: مرتضوی به نمایندگان مجلس پول داده است، نماینده مجلس که وظیفه‌اش پول گرفتن از سازمان نیست، اگر هم قرار بود به آدم‌های مستضعف حوزه انتخابی خود کمکی کند، مجلس خودش بودجه داشت و نیازی نبود از سازمان پولی گرفته شود.

نظری تأکید کرد: قطعا پس از ابلاغ رسمی حکم، اعتراض خود را تقدیم دادگاه خواهیم کرد.


خبر تصادفی:
مسابقات لیگ برتر فوتبال ایران با حضور 16 تیم در حال پیگیری می باشد. در حالی که تا پایان هفته ششم رقابتها تیم پرمهره استقلال تهران با مربیگری علیرضا منصوریان موفق به کسب برد نشده است و تنها با 4 امتیاز در رده پانزدهم جدول جا خوش کرده است. در آخرین دیدار استقلال به مصاف حریف سرخپوش پایتخت یعنی پرسپولیس رفت و این بازی حساس علیرغم حساسیت بالا بسیار سرد بود و با نتیجه صفر صفر به پایان رسید. استقلال تهران در هفته بعد رقابتها باید به مصاف ذوب آهن اصفهان برود و پرسپولیس نیز باید در اصفهان به مصاف سپاهان برود. بازی استقلال تهران در روز سه شنبه در ورزگاه آزادی برگزار می گردد


جمعه 95 آبان 21 , ساعت 6:10 عصر

شرح خبر:

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، پایگاه خبری «هافیگنتون پست» در یادداشتی به بررسی تاثیر پیروزی «دونالد ترامپ» در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا روی برجام پرداخته و نوشت سرنوشت توافق هسته‌ای ایران با رئیس جمهور شدن ترامپ – که مواضع متناقضی حول این توافق دارد – در هاله‌ای از ابهام قرار خواهد گرفت.

در ابتدای این یادداشت با اشاره به اینکه ترامپ بارها از پاره کردن یا مذاکره دوباره توافق هسته‌ای صحبت کرده، آمده است اما در عین حال از اجرای قاطع آن نیز گفته و گاهی در یک سخنرانی دو سیاست متضاد را باهم بیان می‌کرد.

هافینگتون پست با بیان اینکه دلایلی وجود دارد که او (ترامپ) به یک باره توافق هسته‌ای را ازبین نخواهد برد، نوشت: «در حالی که رقبای جمهوری‌خواه ترامپ از پاره کردن برجام حرف می‌زدند اما او رویکرد ملایم‌تری داشته و تاثیر کم تحریم‌ها علیه ایران بدون همراهی شرکای بین‌المللی را درک کرد...به‌نظر نمی‌رسد توافق هسته‌ای از اولویت‌های اصلی او باشد.»

این یادداشت در ادامه به نقل از مقامات پیشین وزارت خارجه آمریکا که روی توافق هسته‌ای کار کردند، تاکید می‌کند: «آنها نگرانند که این توافق شکننده، در صورت خارج نشدن ترامپ از این موضوع، در خطر نابودی باشد. دست نخورده نگه‌داشتن آن می‌تواند اقدامات تحریک‌آمیزی از دولت بعد را درپی داشته باشند.»

ترامپ در سخنرانی خود در سپتامبر سال 2015 گفته بود: «می‌دانم که اگر مانند دیگران (نامزدهای جمهوری‌خواه) بگویم "ما آن را پاره خواهیم کرد"؛ بسیار مشهور خواهم شد. ایران تروریسم مطلق خواهد بود و برای ما که باید با آن زندگی کنیم، وحشتناک است. با این حال، ما یک قرارداد داریم. ما قدرت تحریم‌ها را از دست داده‌ایم زیرا تمام کشورهایی که زمانی با ما بودند، اکنون دیگر نیستند.»

«ایان گولدنبرگ» مشاور سابق در زمینه ایران در وزارت دفاع آمریکا معتقد بود: «اگر گرفتن تصمیم‌های سخت درباره اینکه چگونه تجار جهانی را برای تبادل با ایران ترغیب کرده و اطمینان حاصل کنیم که این کشور از تعهدات آمریکا نفع می‌برد، به بروکرات‌های نسبتا بدون قدرت بسپریم؛ آنگاه توافق دچار مرگ تدریجی خواهد شد.»

هافینگتون پست در ادامه افزود: «احتمال کمی وجود دارد که دولت ترامپ، جلوی کنگره جمهوری‌خواهان را برای تصویب لوایحی که توافق هسته‌ای را تضعیف کرده و باعث کنار کشیدن ایران از برجام شود، بگیرد...ترکیب دولت ترامپ با «چاک شومر» رهبر اقلیت مجلس سنا که علیه توافق هسته‌ای رای داده بود، به معنی آن است که جمهوری‌خواهان می‌توانند راحت‌تر توافق را از طریق قوانین جدید، تضعیف یا نابود کنند.

مقامات سابق دولت آمریکا می‌گویند نگران کننده‌ترین سناریو این است که اگر ترامپ گمان کند ایران توافق را نقض کرده است چگونه واکنش نشان خواهد داد. گولدنبرگ در همین رابطه می‌گوید: «سوال اینجاسن که دفعه بعدی که ایران به حاشیه (برجام)‌رفته یا سهوا مقدار بیشتری اورانیوم غنی کند، چه اتفاقی خواهد افتاد. آیا ترامپ از طریق شورای حکام وارد عمل خواهد شد یا فورا آن را به بحران بین‌المللی تبدیل خواهد کرد.»


خبر تصادفی:
کاروان جمهوری اسلامی ایران در مسابقات بزرگ پارالمپیک کار خود را با کسب پانزدهمی به پایان رساند. ورزشگاران ایران در این رقابتها با کسب هشت مدال طلا, نه مدال نقره و هفت مدال برنز و در مجموع 24 مدال کار خود را به پایان رساند. ایران در دوره قبلی رقابتهای پارالمپیک موفق به کسب رتبه یازدهم در جدول مدال ها شده بود و از این حیث رتبه ایران چند پله نزول پیدا کرده بود. همچنین حادثه تلخ این رقابتها که کام همه ورزشکاران را تلخ نمود مرگ دوچرخه سوار کشورمان در مسیر مسابقه بود


   1   2   3   4   5   >>   >

لیست کل یادداشت های این وبلاگ